Produkty pro itálie výlety (12)

Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Vaječné tagliatelle

Vaječné tagliatelle

Tagliatelle all'uovo, vyrobené z čerstvých vajec lisovaných na bronz, 100% italská pšenice - 100% vyrobeno v Itálii
MEETING CATANIA

MEETING CATANIA

Prodejní setkání v Catanii, od 6 do 250 míst, pro schůzky, školení, kongresy. Učebny s videoprojektorem a plátnem, wi-fi a zesílením.
Salát z Alici

Salát z Alici

Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají nejautentičtější chuť z Cetary.
Ministerské Oznámení

Ministerské Oznámení

Nabízíme poradenskou službu pro oznámení vašeho produktu Ministerstvu zdravotnictví.
Komunikace

Komunikace

Brilantní nápady, jak předat srdce a duši vaší firmy. Dojměte své publikum, upoutejte jejich pozornost, okouzlete je svým šarmem.
Řemeslné Tarallini

Řemeslné Tarallini

TARALLI S CHILLI, SÝREM A PEPŘEM, OLEJEM A VÍNEM, S FENYKLEM A ČERNÝMI OLIVAMI.
UVA PIZZUTELLA

UVA PIZZUTELLA

CHARAKTERISTIKY SEVERNÍHO BARESE
Olivové listy - Typická italská pasta z Puglie

Olivové listy - Typická italská pasta z Puglie

Takto nazvaná pro svůj tvar, který připomíná olivový list, je tato pasta typická pro Apulii, ale je velmi rozšířená i v mnoha dalších regionech Itálie.
Černé olivy

Černé olivy

Černé olivy
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.